ZUPA (wybrać jedną)
Tradycyjny rosół z makaronem,
Polewka po Łódzku (wykwintny rosół z mięsem)
Krem pomidorowy
DANIE GŁÓWNE
Mięso (wybrać dwa)
De Volaille,
Roladka schabowa z pieczarką,
Sakiewka z kurczaka ze szpinakiem i
serem feta,
Cordon Bleu - Kotlet szwajcarski
Kotlet schabowy zapiekany z pieczarką i serem
Sztuka mięsa w sosie własnym
Dla dzieci Naggetsyz kurczaka z frytkami
Ziemniaki opiekane i z wody z koperkiem
Kluski śląskie
Trzy rodzaje surówek
TORT
We własnym zakresie
II DANIE CIEPŁE(Wybrać jedo)
Barszcz czerwony z uszkami lub krokietem
Żurek z jajkiem
Strogonow
Krem brokułowo-warzywny
Szaszłyk drobiowy z bułeczką
PRZEKĄSKI I PRZYSTAWKI ZIMNE
SAŁATKI:
Sałatka Cezar
Sałatka Grecka
PRZEKĄSKI RYBNE:
Babeczki z sałatką tuńczykową
Śledzik w śmietanie z jabłuszkiem lub w oleju
PRZEKĄSKI MIĘSNE:(wybrać trzy)
Roladka drobiowa na słodko
Rolada schabowa na ostro
Rolada drobiowa za szpinakiem
Terrina brokułowa
Terrina paprykowa
lub
półmisek mięs pieczonych
NAPOJE
Kawa, herbata - bez ograniczeń
Woda mineralna z cytryną w dzbankach - bez ograniczeń
Soki /pomarańczowy,jabłkowy/-bez ograniczeń
Alkohole ciężkie, wina i inne napoje zimne – we własnym zakresie Klienta
Napoje/-0,5 l/osobę
Alkohole ciężkie, wina – we własnym zakresie Klienta