ZUPA (wybrać jedną)

Tradycyjny rosół z makaronem,

Polewka po Łódzku (wykwintny rosół z mięsem)

Krem pomidorowy 


DANIE GŁÓWNE

Mięso (wybrać dwa)

De Volaille,

 Roladka schabowa z pieczarką,

 Sakiewka z kurczaka ze szpinakiem i serem feta,

Cordon Bleu - Kotlet szwajcarski

Kotlet schabowy zapiekany z pieczarką i serem

Sztuka mięsa w sosie własnym

 

Dla dzieci Naggetsyz kurczaka z frytkami

 

Ziemniaki opiekane i z wody z koperkiem

Kluski śląskie

Trzy rodzaje surówek

TORT

We własnym zakresie

 

II DANIE CIEPŁE(Wybrać jedo)

Barszcz czerwony z uszkami lub krokietem

Żurek z jajkiem

Strogonow 

Krem brokułowo-warzywny

Szaszłyk drobiowy z bułeczką


PRZEKĄSKI I PRZYSTAWKI ZIMNE

SAŁATKI:

Sałatka Cezar

Sałatka Grecka

 

PRZEKĄSKI RYBNE:

Babeczki z sałatką tuńczykową

Śledzik w śmietanie z jabłuszkiem lub w oleju

 

 PRZEKĄSKI MIĘSNE:(wybrać trzy)

  Roladka drobiowa na słodko

Rolada schabowa na ostro

Rolada drobiowa za szpinakiem

Terrina brokułowa

Terrina paprykowa

lub

półmisek mięs pieczonych


NAPOJE

Kawa, herbata - bez ograniczeń

Woda mineralna z cytryną w dzbankach - bez ograniczeń

Soki /pomarańczowy,jabłkowy/-bez ograniczeń

Alkohole ciężkie, wina i inne napoje zimne – we własnym zakresie Klienta

Napoje/-0,5 l/osobę

Alkohole ciężkie, wina  – we własnym zakresie Klienta