KONSOLACJE
MENU I
ZUPA (serwowana)
Rosół z makaronem
DANIE GŁÓWNE
Tradycyjny kotlet schabowy
Udko z kurczaka
Ziemniaki z wody
Bukiet surówek
DESER
Wybór ciast na paterach
NAPOJE
Kawa, herbata (z zaparzaczy) - bez ograniczeń
Woda mineralna z cytryną w dzbankach - bez ograniczeń
MENU II
ZUPA (serwowana)
Polewka po Łódzku
(wykwintny rosół z mięsem)/Pomidorowa/Flaki
DANIE GŁÓWNE
De Voalille
Schab z grillowanymi warzywami lub Roladka schabowa z pieczarką
Ziemniaki opiekane lub z wody
Bukiet surówek
DESER
Wybór ciast na paterach
NAPOJE
Sok (pomarańcz, jabłko) 0,25 l/os
Kawa, herbata (z zaparzaczy) - bez ograniczeń
Woda mineralna z cytryną w dzbankach – bez ograniczeń
MENU III
BUFET ZIMNY
(na półmiskach na stole)
Mięsa pieczone
Śledzie na 3 sposoby
Sałatka jarzynowa
Pieczywo
ZUPA (serwowana)
Bursztynowy rosół grzybowy z makaronem
DANIE GŁÓWNE
Zrazy wieprzowe
Sakiewka drobiowa ze szpinakiem i serem feta
Kluski śląskie
Ziemniaki zapiekane lub z wody
Kapusta zasmażana
Surówka z marchewki
BUFET DESEROWY
Wybór ciast na paterach (szarlotka, sernik, rolada makowa)
NAPOJE
Sok (pomarańcz, jabłko) 0,5l na osobę
Kawa, herbata (z zaparzaczy) - bez ograniczeń
Woda mineralna z cytryną w dzbankach – bez ograniczeń
Menu ma charakter przykładowy, może być modyfikowane
PARKING PRZY CMENTARZU DLA NASZYCH KLIENTÓW BEZPŁATNY