KONSOLACJE

MENU I

ZUPA (serwowana)

Rosół z makaronem

DANIE GŁÓWNE

Tradycyjny kotlet schabowy

Udko z kurczaka

Ziemniaki z wody

Bukiet surówek

DESER

Wybór ciast na paterach

NAPOJE

Kawa, herbata (z zaparzaczy) - bez ograniczeń

Woda mineralna z cytryną w dzbankach - bez ograniczeń


MENU II

ZUPA (serwowana)

Polewka po Łódzku

(wykwintny rosół z mięsem)/Pomidorowa/Flaki

DANIE GŁÓWNE

De Voalille

Schab z grillowanymi warzywami lub Roladka schabowa z pieczarką

Ziemniaki opiekane lub z wody

Bukiet surówek

DESER

Wybór ciast na paterach

NAPOJE

Sok (pomarańcz, jabłko) 0,25 l/os

Kawa, herbata (z zaparzaczy) - bez ograniczeń

Woda mineralna z cytryną w dzbankach – bez ograniczeń


MENU III

BUFET ZIMNY

(na półmiskach na stole)

Mięsa pieczone

Śledzie na 3 sposoby

Sałatka jarzynowa

Pieczywo

ZUPA (serwowana)

Bursztynowy rosół grzybowy z makaronem

DANIE GŁÓWNE

Zrazy wieprzowe

Sakiewka drobiowa ze szpinakiem i serem feta

Kluski śląskie

Ziemniaki zapiekane lub z wody

Kapusta zasmażana

Surówka z marchewki

BUFET DESEROWY

Wybór ciast na paterach (szarlotka, sernik, rolada makowa)

NAPOJE

Sok (pomarańcz, jabłko) 0,5l na osobę

Kawa, herbata (z zaparzaczy) - bez ograniczeń

Woda mineralna z cytryną w dzbankach – bez ograniczeń


Menu ma charakter przykładowy, może być modyfikowane

PARKING PRZY CMENTARZU DLA NASZYCH KLIENTÓW BEZPŁATNY