Organizujemy konsolacje przy zakładzie pogrzebowym H. Skrzydlewska na ul. Srebrzyńskiej 44 oraz przy ul. Kurczaki 90
www.skrzydlewska.pl/konsolacje.php

Sala konsolacyjna przy cmentarzu Mania mieści się w domu pogrzebowym H.Skrzydlewska, jest przygotowana na 70 miejsc siedzących.
Informacji oraz rezerwacji można dokonać w zakładzie pogrzebowym:
 

Łódź, ul. Srebrzyńska 44, Mania

Cmentarz Rzymskokatolicki pw. św. Antoniego

tel.  42 634 92 25

Godziny otwarcia:

Pn. - Pt. 7:00 - 19:00
So. - Nd. 9:00 - 17:00

Sala konsolacyjna Kurczaki mieści się w domu pogrzebowym H.Skrzydleska, jest przygotowana na 60 miejsc siedzących.
 

Łódź, ul. Kurczaki 90

Cmentarz Rzymskokatolicki pw. św. Wojciecha

tel. 42 646 45 41

Godziny otwarcia:

Pn. - Pt. 7:00 - 19:00
So. - Nd. 9:00 - 17:00


, oraz w Sali Opal przy ul. Smutnej 16, (prosimy zaznaczyć, gdzie ma się odbyć konsolacja)

tel. 511 06 70 70

Godziny otwarcia:

Pn. - Pt. 8:00 - 17:00
   



MENU nr1

ZUPA w wazach

Rosół z makaronem

Polewka po Łódzku (wykwintny rosół z mięsem)

Pomidorowa

 

DANIE GŁÓWNE 

De Volaille lub filet z kurczaka

 

Schab z grillowanymi warzywami lub kotlet mielony

 

Ziemniaki z wody z koperkiem

 

 Bukiet surówek

 

DESER
Sernik 

Szarlotka

 

NAPOJE

Sok (pomarańcz, jabłko) 0,25l na osobę

Kawa, herbata (z zaparzaczy) - bez ograniczeń

Woda mineralna z cytryną w dzbankach – bez ograniczeń

Alkohol we własnym zakresie klienta, cena za obsługę 5 zł osoba


Menu nr2


ZUPA w wazach

Rosół z makaronem

Polewka po Łódzku (wykwintny rosół z mięsem)

Pomidorowa

 

DANIE GŁÓWNE na półmiskach po dwa mięsa na osobę

De Volaille lub filet z kurczaka


 

Schab z grillowanymi warzywami lub kotlet mielony

 

Ziemniaki z wody z koperkiem

 

 Bukiet surówek

 

DESER

Ciasto po 2 szt na osobę
Sernik
Szarlotka

 

NAPOJE

Sok (pomarańcz, jabłko) 0,25l na osobę

Kawa, herbata (z zaparzaczy) - bez ograniczeń

Woda mineralna z cytryną w dzbankach – bez ograniczeń

Alkohol we własnym zakresie klienta, cena za obsługę 5 zł osoba


MENU nr 3

BUFET ZIMNY

 (na półmiskach na stole)

Mięsa pieczone (schab ze śliwką, karczek, boczek)

Śledzie na 3 sposoby

Sałatka jarzynowa

Pieczywo

 

ZUPA (serwowana)

Rosół z makaronem

Pomidorowa

Polewka po Łódzku

 

DANIE GŁÓWNE(+ 50% mięsa)

Zrazy wieprzowe

Sakiewka drobiowa ze szpinakiem serem feta

Kluski śląskie

Ziemniaki z wody z koperkiem

Kapusta zasmażana

Surówka z marchewki

 

BUFET DESEROWY

 

Mix ciast w ilości 1 szt na osobę + 50%
Sernik
Szarlotka

 

NAPOJE

Sok (pomarańcz, jabłko) 0,25l na osobę

Kawa, herbata (z zaparzaczy) - bez ograniczeń

Woda mineralna z cytryną w dzbankach – bez ograniczeń

Alkohol we własnym zakresie klienta, cena za obsługę 5 zł osoba